• Образование в чужбина - Кандидатстване, процедури, документи, кореспонденция

  • Образование в чужбина - Консултации

  • Чуждоезиково обучение - Подготовка за IELTS, iBT TOEFL, Cambridge FCE, CAE

  • Чуждоезиково обучение - Входен тест и планиране


Ако вече сте решили към коя дестинация ще се отправите и желаете - попълнете нашата анкета:

Къде в чужбина планирате да продължите образованието си?


 

Ако желаете да се информирате и планирате подготовката си за сертификат, ориентация за възможности и програми за обучение в чужбина или по-нататъшните стъпки в процеса на кандидатстване за продължаване на образованието в чужбина следва да се свържете с нас за да можем да планираме час за

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ - образование в чужбина, в удобно за двете страни време.

Времетраене: 45 мин. (макс.: 1 час)

Мис Диамандиева ООД - БЕЗПЛАТНА консултация по образование в чужбина

Ако ни посетите без предварително записан час, не можем да гарантираме, че ще ви отделим време на момента, предвид натовареното ни ежедневие. 


 

 НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ за час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ-ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА он-лайн СЕГА!


Предвид запитвания и често невъзможност кандидатитите от други градове да пътуват (особено през седмицата в работното време на офиса) до Варна стартираме и БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН консултация по образование в чужбина - 30 мин. Провежда се по Skype в удобно и за двете страни време ! Моля заявете консултация, като добавите ms.diamandieva във вашия Skype и в поканата визирате: Име, Фамилия - Град - Желана дата и час за консултация. Ние ще потвърдим в срок от 24 ч. и ще планираме провеждането.

Мoжете да подадете и заявка през нашия LiveChat- долу,  вдясно на екрана, като предоставите следната информация: Име, Фамилия - Град - Желана дата и час за консултация, Skype ID. 

 

 

Share this post

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Vanya-and-Dessita-Lancaster-University.pngVanya-and-Svilena-Kent-Univeristy.pngVanya-Ivelina.jpgMilen-Micheva.jpgMilen-Vasil.jpgVanya-Damyana.jpgVanya-and-Mariya-Boshova-Tilburg-Univeristy.pngVanya-Toni-Yoanna.jpgMilen-Yana.jpgVanya-and-Miroslav-Exeter-Univeristy.pngVanya-Rado.jpg

Protected by Copyscape