• Образование в чужбина - Кандидатстване, процедури, документи, кореспонденция

  • Образование в чужбина - Консултации

  • Чуждоезиково обучение - Подготовка за IELTS, iBT TOEFL, Cambridge FCE, CAE

  • Чуждоезиково обучение - Входен тест и планиране


Ако вече сте решили към коя дестинация ще се отправите и желаете - попълнете нашата анкета:

Къде в чужбина планирате да продължите образованието си?


 

Ако желаете да се информирате и планирате подготовката си за сертификат, ориентация за възможности и програми за обучение в чужбина или по-нататъшните стъпки в процеса на кандидатстване за продължаване на образованието в чужбина следва да се свържете с нас за да можем да планираме час за

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ - образование в чужбина, в удобно за двете страни време.

Времетраене: 45 мин. (макс.: 1 час)Ако ни посетите без предварително записан час, не можем да гарантираме, че ще ви отделим време на момента, предвид натовареното ни ежедневие. 


 

 НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ за час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ-ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА он-лайн СЕГА!


Предвид запитвания и често невъзможност кандидатитите от други градове да пътуват (особено през седмицата в работното време на офиса) до Варна стартираме и БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН консултация по образование в чужбина - 30 мин. Провежда се по Skype в удобно и за двете страни време ! Моля заявете консултация, като добавите ms.diamandieva във вашия Skype и в поканата визирате: Име, Фамилия - Град - Желана дата и час за консултация. Ние ще потвърдим в срок от 24 ч. и ще планираме провеждането.

Мoжете да подадете и заявка през нашия LiveChat- долу,  вдясно на екрана, като предоставите следната информация: Име, Фамилия - Град - Желана дата и час за консултация, Skype ID. 

 

 

Share this post

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Vanya-and-Miroslav-Exeter-Univeristy.pngMilen-Yana.jpgVanya-and-Mariya-Boshova-Tilburg-Univeristy.pngVanya-Toni-Yoanna.jpgMilen-Micheva.jpgVanya-Ivelina.jpgVanya-and-Dessita-Lancaster-University.pngVanya-Rado.jpgMilen-Vasil.jpgVanya-Damyana.jpgVanya-and-Svilena-Kent-Univeristy.png

Protected by Copyscape